Till salu

Under november och december 2020 erbjuder vi hemleverans av våra fantastiska varma lammskinn. 
Här nedan kan du läsa vår annons som finns på Facebook 

ÅRETS JULGÅVA TILL NÅGON DU VILL VÄRMA

Detta speciella år erbjuder vi hemleverans av mjuka, varma lammskinn från Myre Teater & Gård, en mil utanför Sandviken. Det går till på samma sätt som när du skickar blommor. Vi skriver ett kort med din hälsning, skapar ett vackert paket och överräcker det till dig som beställt eller till din mottagare. Detaljer för leveransen planerar vi tillsammans med dig.

Vi levererar, i första hand, inom Sandvikens kommun och centrala Gävle. Ring eller skriv och berätta hur du tänker dig att skinnet ska användas så tar vi fram ett förslag och skickar bilder. Självklart kan du också komma hit och välja ut ditt skinn själv. Skicka ett sms med ett förslag på tid, som vi bekräftar, så blir ditt besök coronasäkert. 

Ring/sms:a 070-6670767

Om skinnen: Skinnen kommer från gårdens får av lantrasen "Svenskt finullsfår". Rasens har omtalad, finfibrig, mjuk ull. Vi låter skinnen vara helt oklippta för att behålla det rustika och naturliga. Fårskinn reglerar värmen från kroppen och är sköna både sommar och vinter. Att sova på fårskinn kan vara lugnande och skönt för den med oro eller smärtor.

Priser inklusive moms:

*Vi har ett par ovanligt stora skinn som passar den som vill ha ett skinn att sova på. Pris: 2 200 kr

*De mellanstora skinnen passar i soffor, fåtöljer och på bänkar både ute och inne. Pris: 1 800 kr*Det mindre passar till utflykt, pulkor och sittvagnar. Pris: 1 500 kr

*Utkörning inklusive paketinslagning. Pris 150 krBetalning sker vid beställning till "Myre Människors" swishnummer123 265 50 25

Om gården:

Gården drivs ekologiskt utifrån ett kretsloppstänkande. Vi har höns och får och en liten sommarteaterscen. Vi hyr även ut rum i vår ateljé. Vi odlar vårt eget hö. Fårens ströbädd blir fin jord till våra grönsaker. Djuren är uppfödda med omsorg och vi tar hand om både ull, skinn och kött på bästa sätt. Djuren slaktas på e-gården i Ockelbo. Vi åker själva varje år och lämnar våra skinn till ett litet gårdsgarveri i Prättingberg i Hälsingland.

Med varma hälsningar 

Åsa Hertzberg och Lotta Ramqvist

Myre Teater & Gård 
Yttermyravägen 5
812 93 Kungsgården
Mobil: 070-6670767 
lottaramqvist@gmail.com